Hoeveel op voorhand plan je uitbreiding en wanneer begin je daar dan best aan? Niet te lang wachten klinkt het in de negende en laatste aflevering over de impact van supply chain management op je onderneming. Marion Van Zon, CEO van Horeca Van Zon, vertelt vanuit haar verhaal wanneer zij begon met het plannen van het nieuwe hoofdkantoor in Lommel. Rudi Roex, CEO van E-llis, vult vanuit zijn expertise aan waarom je jouw supply chain best van in het begin meeneemt.
De koelcellen liggen middenin ons gebouw, omdat dit voor onze flow het beste was. Maar die kunnen niet meer uitgebreid worden. Daarom lieten we ze 3 keer te groot bouwen. Met als doel dat de koelcellen over 10 jaar vol zitten.
Marion Van Zon
CEO Horeca Van Zon
Een digitale hotspot waar elke ondernemer terecht kan om zich te laten inspireren en om bij te leren van Voordenkers. Voordenkers bieden hier een antwoord op de vraag: welke impact hebben verandering en groei op mijn onderneming? Hoe kan ik mezelf als ondernemer en mijn team het best voorbereiden, welke signalen zijn cruciaal om zo efficiënt en zo succesvol mogelijk te ondernemen?
Meer weten over De Voordenkers: www.gijbels.be
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en informatie om voor te zijn en te blijven in je business.