Hoe je door voor te denken in werkomgeving de war for talent kan winnen

Het creëren van een ideale werkomgeving

In de eerste aflevering maken we kennis met de gesprekspartners: Jo Peters van Deusjevoo in Genk, hij realiseert de meest spraakmakende decors voor tv-programma’s en is toonaangevend in de creatieve en functionele invulling van kantoorgebouwen. De tweede gast is Herman Verwimp, HR- en Marketing Director van bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen. Zij vertellen vanuit hun expertise welke impact de werkomgeving en het welzijn van medewerkers heeft in de war for talent.

Voor zijn op de War For Talent

Je kan er niet meer omheen, de War For Talent woedt in alle hevigheid. Je business groeit en dat is goed nieuws, alleen moet je nog de juiste mensen op de juiste plaats aanwerven. En laat dat nu net de uitdaging zijn waar veel zaakvoerders en HR-managers mee bezig zijn. 

easy-energy-kantoor-mathieu-gijbels-nieuwbouw-werkomgeving-ideaal

De eerste indruk dat een bedrijf maakt bij een aanwerving is cruciaal. Laat daarom de inrichting van je kantoor ook je identiteit en 'why' uitstralen.

Jo Peters
CEO Deusjevoo en UPspace

De jobinhoud is in orde, ook de opleidingskansen en extralegale voordelen zitten in je aanbod, maar toch vind je niet de juiste persoon. Heb je al eens gedacht aan de eerste indruk die jouw bedrijfsgebouw maakt bij een sollicitatiegesprek of aan de werkomgeving die de waarden van je bedrijf uitstralen? Ontdek er alles over in deze eerste aflevering.